Felhasználó az oldal használatával elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

Felelősség kizárása

Az oldal üzemeltetői nem garantálják, hogy az oldal mindig, minden kürülmények között az elvártaknak mefelelően fog üzemelni. Amennyiben techinkai hiba észlelhető az oldalon, azokért mi felelősséget nem tudunk vállalni. Az oldalon található vizuális tartalmat megjelenítésének minőségéért mi felelősséget nem vállalunk. Technikai probléma esetén nem minket terhel a felelősség.

Adatvédelem

A regisztráció során szükséges igazi, létező, élő e-mail cím megadása! A regisztrációkor eltároljuk a felhasználók IP Címét, E-mail címét, melyeket semmilyen körülmények között nem adunk ki harmadik fél számára. Ezen adatok önmagukban nem azonosíthatnak egy konkrét természetes személyt, így az információs önrendelkezési jog és információszabadságról szóló törvény szerint nem minősül személyes adatnak.

Filmekkel kapcsolatos jogi nyilatkozat

Szervereinken nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom olyan szerveren található, amely nem a mi tulajdonunk, így azok tartalmáért nem tudunk felelősséget vállalni. Az oldalon minden vizuális tartalom más szervereken található. Mi az oldal használatának könnyítése érdekében a külső szerver által nyújtott beágyazási lehetőséggel élve osztjuk meg a tartalmakat. Az oldalon keresztül elérhető, más szolgáltatóknál tárolt filmek és audiovizuális tartalmak jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

1+